Spuštění nového webu


Datum: 7. dubna, 2023 Autor: Tomáš David

Ahoj všichni,

oficiálně jsou spuštěny nové webové stránky pro náš oddíl ROB Liberec. Web je na stejné adrese jako ten starý, tedy: https://rob-liberec.cz/

Obsahově a designově není ještě 100% hotový (je hotový cca z 90 %), ale všechny potřebné funkce již fungují. Tvorba probíhala na základě Vašich odpovědí z dotazníku, který jsem Vám v prosinci posílal. V blízké době budu pracovat na dokončení.

Budu rád, když mi napíšete jakékoliv Vaše připomínky a návrhy ohledně toho, co byste přidali nebo pozměnili (ať už z funkčního nebo designového hlediska).

Na webu je nově možné se přihlašovat na tréninky i závody (můžete se např už teď přihlásit na MČR noční a dlouhou trať, co pořádají Bílovice 😊). K přihlašování účasti a k přístupu ke vzkazovníku a k členské části je nutné mít založený účet. Zaregistrovat se můžete sami na stránkách (registrace hned nevytvoří účet, nejdřív musím registraci potvrdit já), nebo mně můžete napsat a účet vám vytvořím.

Pokud by vám nebylo něco jasné, tak mi neváhejte napsat mail nebo napsat do nového vzkazovníku (pozor – na to je potřeba mít účet a být přihlášený).

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tomáš David © 2022
Přejít nahoru